Kennisbijeenkomsten

Om in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister vermeld te kunnen worden en blijven dient een perimedicus aan stringente voorwaarden te voldoen. Eén van die voorwaarden is het regelmatig bijwonen van kennisbijeenkomsten en/of het kunnen aantonen van relevante praktijkervaring.

Een kennisbijeenkomst is een activiteit die een bijdrage levert aan de handhaving danwel vergroting van de kennis en vakbekwaamheid van een perimedicus. De ESPO werkt hiertoe samen met een aantal erkende kennisaanbieders.

Niet-erkende kennisaanbieders

Kennisbijeenkomsten van niet-erkende kennisaanbieders komen ook in aanmerking voor accreditatiepunten voor zover deze inhoudelijk en kwalitatief verifieerbaar zijn.

Accreditatiepunten

Het aantal toegekende accreditatiepunten is ter beoordeling van de ESPO en is ondermeer afhankelijk van de relevantie en/of intensiteit.

Diploma's

De onderstaande ESPO-diploma's komen in aanmerking voor een vastgesteld aantal accreditatiepunten. Voor (sport)massage volstaat ook een NESPG- of NGS-diploma. Voor Stoelmassage worden ook TouchPro-diploma’s geaccepteerd.

Accreditatiepunten per diploma
Diploma Accreditatiepunten
Lymfetherapie 60 punten
Massage 30 punten
Massagetherapie 60 punten
Medische Kennis HBO-niveau 60 punten
Sportmassage 30 punten
Sporttherapie 60 punten
Stoelmassage 15 punten
Wellnessmassage 30 punten

Praktijkervaring

Ook aantoonbare relevante praktijkervaring komt in aanmerking voor accreditatiepunten. Onder aantoonbare relevante praktijkervaring wordt onder meer een inschrijving bij de Kamer van Koophandel verstaan. Ook een functie als sportverzorger kan als praktijkervaring worden voorgedragen.

 

Startpagina

Begrippenlijst

Contactformulier

Gids

Zoeken

Accreditatiepunten

Informatie

Inloggen

Kennisbijeenkomsten

Registreren

Sterrenclassificatie

Websitebadge

Aanmelden

Informatie

Websitebadge

Winkel

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren