Perimedici

Via het Perimedisch Kwaliteitsregister maakt de ESPO zich sterk voor verantwoorde perimedische zorg door de kwaliteit hiervan te toetsen en inzichtelijk te maken. Onder perimedici worden (onder andere) verstaan: sportmasseurs, masseurs, wellnessmasseurs, stoelmasseurs, massage- en sporttherapeuten en lymfetherapeuten.

Behandelaars die staan ingeschreven in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister zijn gegarandeerd deskundig, vakbekwaam en beschikken over up-to-date (vak)kennis en uitstekende competenties.

Registratie

Om in aanmerking te komen voor registratie in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister dient een perimedicus:

  • in het bezit te zijn van een ESPO-diploma of een kwalificerend diploma van de NESPG, het NGS of TouchPro;
  • zijn/haar kennis aantoonbaar op peil te houden middels aan een accreditatiepuntensysteem.

Kosten

De registratiekosten bedragen € 55,00 voor twee jaar.

Hiervoor ontvangt de perimedicus:

  • een vermelding in ons online register;
  • een kwaliteitsgarantiepas;
  • een badge voor op de eigen website.

Een registratieperiode heeft een tijdsduur van 2 jaar. Na iedere registratieperiode wordt gecontroleerd of een perimedicus nog aan de gestelde criteria voldoet. Is dit het geval, dan kan de registratie verlengd worden.

Recent afgestudeerde perimedici - in het bezit van een ESPO-diploma - komen in aanmerking voor een kosteloze opname in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister voor een periode van 6 maanden. Na deze periode zullen zij door de ESPO geïnformeerd worden over de betaalde registratie.

Deurschildje

Geregistreerde perimedici kunnen een herkenbaar deurschildje (12 x 16 centimeter) bestellen voor € 20,00. Dit deurschildje communiceert duidelijk dat aan de gestelde kwaliteitseisen is voldaan.

 

Startpagina

Begrippenlijst

Contactformulier

Gids

Zoeken

Accreditatiepunten

Informatie

Inloggen

Kennisbijeenkomsten

Registreren

Sterrenclassificatie

Websitebadge

Aanmelden

Informatie

Websitebadge

Winkel