Perimedici

Via het Perimedisch Kwaliteitsregister maakt de ESPO zich sterk voor verantwoorde perimedische zorg door de kwaliteit hiervan te toetsen en inzichtelijk te maken. Onder perimedici worden (onder andere) verstaan: sportmasseurs, masseurs, wellnessmasseurs, stoelmasseurs, massage- en sporttherapeuten en lymfetherapeuten.

Behandelaars die staan ingeschreven in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister zijn gegarandeerd deskundig, vakbekwaam en beschikken over up-to-date (vak)kennis en uitstekende competenties.

Registratie

Om in aanmerking te komen voor registratie in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister dient een perimedicus:

  • in het bezit te zijn van een ESPO-diploma of een kwalificerend diploma van de NESPG, het NGS of TouchPro;
  • zijn/haar kennis aantoonbaar op peil te houden middels aan een accreditatiepuntensysteem.

Kosten

De registratiekosten bedragen € 55,00 voor twee jaar.

Hiervoor ontvangt de perimedicus:

  • een vermelding in ons online register;
  • een kwaliteitsgarantiepas;
  • een badge voor op de eigen website.

Een registratieperiode heeft een tijdsduur van 2 jaar. Na iedere registratieperiode wordt gecontroleerd of een perimedicus nog aan de gestelde criteria voldoet. Is dit het geval, dan kan de registratie verlengd worden.

Recent afgestudeerde perimedici - in het bezit van een ESPO-diploma - komen in aanmerking voor een kosteloze opname in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister voor een periode van 6 maanden. Na deze periode zullen zij door de ESPO geïnformeerd worden over de betaalde registratie.

Deurschildje

Geregistreerde perimedici kunnen een herkenbaar deurschildje (12 x 16 centimeter) bestellen voor € 20,00. Dit deurschildje communiceert duidelijk dat aan de gestelde kwaliteitseisen is voldaan.

 

Startpagina

Begrippenlijst

Contactformulier

Gids

Zoeken

Accreditatiepunten

Informatie

Inloggen

Kennisbijeenkomsten

Registreren

Sterrenclassificatie

Websitebadge

Aanmelden

Informatie

Websitebadge

Winkel

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren