Accreditatiepunten

Het is voor een goede beroepsuitoefening belangrijk om kennis en kunde op peil te houden en dit is dan ook een voorwaarde om geregistreerd te kunnen blijven in het ESPO Perimedisch Kwaliteitsregister. Dit wordt bijgehouden middels een accreditatiepuntensysteem.

Gedurende een periode van twee jaar (één registratieperiode) dient een perimedicus een vastgesteld aantal accreditatiepunten te behalen. Het aantal te behalen accreditatiepunten is afhankelijk van de sterrenclassificatie.

Benodigde accreditatiepunten per sterrenclassificatie, per registratieperiode
Sterrenclassificatie Accreditatiepunten
0 t/m 0,5 sterren 15 punten
1 t/m 3 sterren 20 punten
3,5 t/m 5 sterren 25 punten
5,5 of meer sterren 30 punten

Accreditatiepunten kunnen worden behaald door het volgen van kennisbijeenkomsten. Ook aantoonbare relevante praktijkervaring komt in aanmerking.

Praktijkervaring

Onder aantoonbare relevante praktijkervaring wordt onder meer een inschrijving bij de Kamer van Koophandel verstaan. Ook een functie als sportverzorger kan als praktijkervaring worden voorgedragen. Het aantal toegekende accreditatiepunten is ter beoordeling van de ESPO en is ondermeer afhankelijk van de relevantie en/of intensiteit.

Aanmelden

Het aanmelden/beheren van accreditieverzoeken kan geheel online via uw profielpagina.

 

Startpagina

Begrippenlijst

Contactformulier

Gids

Zoeken

Accreditatiepunten

Informatie

Inloggen

Kennisbijeenkomsten

Registreren

Sterrenclassificatie

Websitebadge

Aanmelden

Informatie

Websitebadge

Winkel

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren